Sitronlakris

Dette er den sunne versjonen av den gode gamle sitronkicken – lakris med sitronsmak.

  • 13       dadler (ca 160 g)                 myke dadler
  • 33 g    Cocosa, kokosolje
  • 17 g    sitron Cocosa
  • 30 g    cashew nøtter, malt. (Kan byttes ut med mandler)
  • 2,5 ts   malt stjerneanis  (finnes i krydderhyllene)
  • 1,5 ts   lakrispulver
  • 0,5 ts   vaniljepulver
  • 3 ts      sitronsaft
  • 4 ss smeltet kakaosmør

 

Slik gjør du:
Smelt kakaosmør og Cocosa over vannbad slik at det er flytende. Bland alle ingrediensene i en bolle og kna dem sammen med en gaffel eller en stavmikser til du har en glatt og godt mikset deig.
Sett kaldt i kjøleskap eller fryser i 15-30 min. Ta ut og rull kuler á ca 10 gram.

Oppbevares kjølig.

Forfatter:

Picture of Anne Simone Kensho

Anne Simone Kensho

Fortell vennene dine om dette! Del her:

Andre relevante innlegg