Kirsebærsjokolade

En deilig, syrlig smak av kirsebær som perfekt balanserer den søte og litt bitre mørke sjokoladen.

  • ½ porsjon       basis oppskrift sjokolade
  • 1 toppet ss     kakaopulver
  • 3 ss                 Cocosa, kokosolje
  • 1 ss                 lecitin
  • 2 ss                 rice bran (riskli)
  • ½ dl                Tart cherry (Super-nature)

Former å avkjøle sjokoladen i.
Evt noen hele kirsebær.

Slik gjør du:

Ta ut alle ingredienser av kjøleskapet før du begynner, slik at de har romtemperatur når de blandes sammen. Da er det mindre sjans for at blandigen skiller seg.
Sørg for at sjokoladebasen er flytende. (Smeltes over vannbad).
Smelt kokosoljen i samme vannbad. Ta bollen av vannbad og bland i resten av ingrediensene. Visp godt sammen.
Helles i former og settes til avkjøling.

Ønsker du å ha noen hele kirsebær i?
Bruk ferske eller tin fryste kirsebær. Klem forsiktig ut så mye du kan av saften så bærene er litt ”tørre”. Ha bærene i formen før du heller i sjokoladeblandigen.

Oppbevares kjølig.

 

Så dette godt ut?  🙂  Gled en venn, del oppskriften!

Forfatter:

Anne Simone Kensho

Anne Simone Kensho

Fortell vennene dine om dette! Del her:

Andre relevante innlegg