Om boken «YOGA for hele familien» av Anneli Mjøen

En inspirerende bok som gir deg et jordnært forhold til yoga som lek og utfordring for hele familien!

Hvorfor har vi sluttet å slå hjul og stå på hodet? Vi er skapt for det! Barn som voksne, det er ingen forskjell – å utfordre kroppens muligheter gir nøyaktig den samme gleden og den samme indre kraften uansett alder. Bonus kan være en smertefri, funksjonell kropp. Gjør tre øvelser før sengetid, så sover du bedre.

Bok-Yoga-for-hele-familien- av- Anneli-Mjøen- yogainstruktør-YogaFarm-nettyoga-yoga for barn-yoga med barn, trene hjemme, leke med barnaYoga kan være et fantastisk bindeledd mellom generasjoner, noe barn, foreldre og besteforeldre kan gjøre sammen. Menn og kvinner, barn og voksne har ulike fysiske muligheter og utfordringer. Derfor inneholder denne boken grundige beskrivelser av klassiske yoga-øvelser med ulike varianter. Du finner også forslag til hvordan du kan sette sammen øvelser for å oppnå for eksempel bedre søvn og økt energi. Men først og fremst er dette er bok som introduserer yoga som lek, utforskning og utfordring for hele familien.

Forfatter og frilansjournalist Anneli Mjøen har praktisert yoga siden 5-års alderen, og er solid etablert i miljøet. Hun har vært fulltids yogalærer på Oslo Yoga siden 2007, og har studert mange ulike yogaformer.

Bestill boken her…

Videoer med øvelsene i boken finner du her… (Det vil komme flere fortløpende).

Tekst og bilde er hentet fra forlaget Spartacus.

Forfatter:

Anne Simone Kensho

Anne Simone Kensho

Fortell vennene dine om dette! Del her:

Andre relevante innlegg

Kontakt oss

kundeservice@yogafarm.no

Følg oss på sosiale medier:

YOGAFARM AS – Org nr 924 958 138 – Salgsbetingelser