Glutenfrie Gresskarmuffins

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Halloween er overstått og du sitter kanskje igjen med mye gresskar. Da kan du bruke det til å lage disse deilige muffinsene. Oppskriften gir ca. 10 muffins.

Ingredienser:

Gresskarpure:
1/4 gresskar eller 1 flaskegresskar
2 ss kokosolje
1/2 ts kanel

Muffins:
3 dl hirsemel
1 dl pecan nøtter (grovhakket)
1/2 ts natron
1 ts kanel
1 ts malt ingefær
1/4 ts malt muskatnøtt
1/2 ts salt
2 egg
1/2 dl kokosolje
4 ss lønnesirup eller 1.5 ts stevia pulver
3 dl gresskarpure

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 200˚C
  2. Fjern skallet, skrap ut kjernene og skjær gresskaret i medium store terninger
  3. I en ildfast form blander du gresskar terningene med kokosolje og kanel. Bak dem i ovnen til gresskaret er mykt, ca 30 minutter
  4. Mos til en pure med en stavmikser eller blender
  5. Sett ovnen ned på 175˚C
  6. Bland alle de tørre ingrediensene til muffinsen i en bolle
  7. Rør inn de våte ingrediensene
  8. Hell røren over i muffinsformer og stek dem i 20-22 minutter

Herlig oppskrift og bilde av Aurora Steen – se bloggen hennes: The Indie Broccoli
Nye oppskrifter hver torsdag, så meld deg på nyhetsbrevet!

Ser dette godt ut? 🙂 Del oppskriften med venner og kjente!

Forfatter:

Aurora

Aurora

Fortell vennene dine om dette! Del her:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Andre relevante innlegg