Pengene til Regnskogen ifm TV-aksjonen 2105

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Denne uken gir vi all inntekt fra nye abonnementer til Regnskogfondet

Det er oktober og TV-aksjonen er i gang. I år støtter vi alle bevaring av regnskogen, og et område som er større enn Norge og Danmark tilsammen skal bevares.

Alle våre inntekter fra nytegnede medlemskap denne uken går til Regnskogfondet. ?

En grønnere fremtid
Det er fantastisk å tenke på at vi her i lille Norge kan bidra til å bevare en hel regnskog på andre siden av verden. En viktig regnskog i dag og for fremtiden. Vi opplever daglig nyheter om klimakriser. Med bevisste handlinger i det daglige kan vi alle bidra. Men denne TV-aksjonen er den dagen eller uken vi kan gi noe ekstra. Vi blir minnet om at noe må gjøres utover det å sortere plast og matavfall.

Uansett bør vil gjøre kloden til et bedre sted for fremtidige generasjoner enn når vi kom til verden. Et redusert fotavtrykk. Et bedre klima. En bedre verden for fremtiden.

Vi kan alle bidra
Når NRK og TV-aksjonen drar i gang vet vi at ditt og mitt bidrag er viktig. Mange bekker små… Det er så lett å bidra; gi litt av vårt overskudd, gå med bøsse, auksjonert bort kosebamser, tegne en tegning eller kjøpe et abonnement på YogaFarm! Du og jeg kan bidra, og det er enkelt!
Da får du både yoga rett hjem i din egen stue og du støtter regnskogen og dens viktige dyre- og planteliv.
Det er en super måte å teste ut yoga på nett med YogaFarm når du allikevel ønsker å gi penger for å bevare regnskogen. I den store verden er YogaFarm fremdeles en liten bedrift, men vi gir vårt bidrag og sammen kan vi gjøre en forskjell.

Ingen binding – bare regnskog
Nope, vi har ingen bindingstid. Du kan opprette abonnementet nå og si det opp igjen i morgen. ? Da kan du sjekke oss ut en hel måned, nyte yogatimer i ro og mak hjemme eller på hytta, mens du sender noen gode tanker til regnskogen.

Om du ikke er klar for en periode med yoga på nett så støtt TV-aksjonen så godt du kan. Og husk at det er mange andre gode formål der ute som også trenger ditt bidrag. Ikke bare penger, men også hoder og hender.

Gi så godt du kan!

Anne Simone Kensho, yogafarm, nettyoga, nrk, tv aksjonen 2015, regnskogfondet, trene yoga hjemme på nett,Klikk her for å bli medlem …
🙂 Namasté!

 

Hjertelig hilsen
Anne Simone
Grunnlegger av YogaFarm.no

Forfatter:

Anne Simone Kensho

Anne Simone Kensho

Fortell vennene dine om dette! Del her:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Andre relevante innlegg