Juice «pulp» pannekaker

Alle som juicer vet hvor mye pulp som er igjen etter juicen er ferdig, og det føles fælt å kaste så mye mat. Derfor er det fint å bruke pulpen i annen matlaging. Disse pannekakene passer perfekt til den oppgaven. Fulle av smak og funker både til frokost, lunsj og middag. Du får ca 3 pannekaker ut av denne oppskriften, og de er både veganske og glutenfrie.

Ingredienser:

2 dl juice pulp
2 dl kikertmel
2 dl vann
1 hvitløksfedd (finhakket)
1/4 chili (finhakket)
2 ts løkpulver
1 ts spiskummen
1 ts malt koriander
salt & pepper

Slik gjør du:

  1. Visp alle ingrediensene sammen i en bolle
  2. Hell 1/3 av røren i en stekepanne med olje på medium varme
  3. Stek i 2-4 minutter på hver side til pannekaken er gyllenbrun

Herlig oppskrift og bilde av Aurora Steen – se bloggen hennes: The Indie Broccoli
Nye oppskrifter hver torsdag, så meld deg på nyhetsbrevet!

Ser dette godt ut? 🙂 Del oppskriften med venner og kjente!

Forfatter:

Picture of Aurora

Aurora

Fortell vennene dine om dette! Del her:

Andre relevante innlegg