Juice «pulp» pannekaker

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Alle som juicer vet hvor mye pulp som er igjen etter juicen er ferdig, og det føles fælt å kaste så mye mat. Derfor er det fint å bruke pulpen i annen matlaging. Disse pannekakene passer perfekt til den oppgaven. Fulle av smak og funker både til frokost, lunsj og middag. Du får ca 3 pannekaker ut av denne oppskriften, og de er både veganske og glutenfrie.

Ingredienser:

2 dl juice pulp
2 dl kikertmel
2 dl vann
1 hvitløksfedd (finhakket)
1/4 chili (finhakket)
2 ts løkpulver
1 ts spiskummen
1 ts malt koriander
salt & pepper

Slik gjør du:

  1. Visp alle ingrediensene sammen i en bolle
  2. Hell 1/3 av røren i en stekepanne med olje på medium varme
  3. Stek i 2-4 minutter på hver side til pannekaken er gyllenbrun

Herlig oppskrift og bilde av Aurora Steen – se bloggen hennes: The Indie Broccoli
Nye oppskrifter hver torsdag, så meld deg på nyhetsbrevet!

Ser dette godt ut? 🙂 Del oppskriften med venner og kjente!

Forfatter:

Aurora

Aurora

Fortell vennene dine om dette! Del her:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Andre relevante innlegg