Alle som juicer vet hvor mye pulp som er igjen etter juicen er ferdig, og det føles fælt å kaste så mye mat. Derfor er det fint å bruke pulpen i annen matlaging. Disse pannekakene passer perfekt til den oppgaven. Fulle av smak og funker både til frokost, lunsj og middag. Du får ca 3 pannekaker ut av denne oppskriften, og de er både veganske og glutenfrie.
Ingredienser:
2 dl juice pulp
2 dl kikertmel
2 dl vann
1 hvitløksfedd (finhakket)
1/4 chili (finhakket)
2 ts løkpulver
1 ts spiskummen
1 ts malt koriander
salt & pepper
Slik gjør du:
- Visp alle ingrediensene sammen i en bolle
- Hell 1/3 av røren i en stekepanne med olje på medium varme
- Stek i 2-4 minutter på hver side til pannekaken er gyllenbrun
Herlig oppskrift og bilde av Aurora Steen – se bloggen hennes: The Indie Broccoli
Nye oppskrifter hver torsdag, så meld deg på nyhetsbrevet!
Ser dette godt ut? 🙂 Del oppskriften med venner og kjente!