Kjapt og enkelt glutenfritt brød av nøtter og frø. Perfekt til frokost, matpakken din eller til å dyppe i en deilig suppe.
Ingredienser:
- 100 g mandler
- 100 g solsikkefrø
- 100 g gresskarkjerner
- 100 g linfrø
- 100 g sesamfrø
- 100 g bokhveteflak eller havregryn
- 4 egg
- 4 ss solsikkeolje eller kokosolje
- ½ ts salt
Slik gjør du:
1. Sett ovnen på 175˚C og kle en liten brødform med bakepapir
2. Bland alle ingrediensene godt sammen i en bolle
3. Hell deigen over i brødformen
4. Sett formen midt i ovnen og stek i 30 minutter
5. La brødet kjøle seg helt ned før du tar det ut av formen
Herlig oppskrift og flott bilde av Aurora Steen – se bloggen: The Indie Broccoli.
Nye oppskrifter hver torsdag, så meld deg på nyhetsbrevet!
Ser dette godt ut? 🙂 Del oppskriften med venner og kjente!