Nøtte og frøbrød

Kjapt og enkelt glutenfritt brød av nøtter og frø. Perfekt til frokost, matpakken din eller til å dyppe i en deilig suppe.

Ingredienser:

  • 100 g mandler
  • 100 g solsikkefrø
  • 100 g gresskarkjerner
  • 100 g linfrø
  • 100 g sesamfrø
  • 100 g bokhveteflak eller havregryn
  • 4 egg
  • 4 ss solsikkeolje eller kokosolje
  • ½ ts salt

    Slik gjør du:

    1. Sett ovnen på 175˚C og kle en liten brødform med bakepapir
    2. Bland alle ingrediensene godt sammen i en bolle
    3. Hell deigen over i brødformen
    4. Sett formen midt i ovnen og stek i 30 minutter
    5. La brødet kjøle seg helt ned før du tar det ut av formen

 

Herlig oppskrift og flott bilde av Aurora Steen – se bloggen: The Indie Broccoli.
Nye oppskrifter hver torsdag, så meld deg på nyhetsbrevet!

Ser dette godt ut?  🙂  Del oppskriften med venner og kjente!

Forfatter:

Picture of Anne Simone Kensho

Anne Simone Kensho

Fortell vennene dine om dette! Del her:

Andre relevante innlegg