Ville det vært deilig om livet bare gikk litt lettere?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Vær ærlig. Hvor ofte tenker du at livet gjerne kunne gått litt lettere?

Det kan være store problemer og bekymringer som hoper seg opp på jobb eller i forholdet, eller det kan være de små tingene som at du stadig skriver det samme ordet feil, at det er typisk at akkurat det er du som er litt uheldig og har en dårlig dag akkurat da det var konkurranse eller eksamen. Eller du er en av dem som alltid får de kjedelige oppgavene på jobb, du kommer hjem til oversvømmelse i huset eller noen har bulket bilen din da du sto parkert. Det skaper irritasjon og frustrasjon, og innimellom sprekker det kanskje helt for deg. Puh! Dette hadde det vært deilig å slippe.

Suksess er å føle at livet flyter lett, uten de store hindringene.

Suksess kan være alt fra å prestere på toppnivå i idrett, sikte mot sjefstilligen på jobb eller å bare takle hverdagen eller å skape en harmonisk familie hvor romantikken blomstrer og du ler sammen med barna minst en gang hver dag. Når du er i god flyt og føler hverdagsglede og har overskudd.

Det er mange faktorer som får deg fra der du er nå til mer suksess, uansett hva utgangspunktet ditt er.

Utfordringer vil alltid fortsette å komme, det er en del av livet. Men det er hvordan vi er i stand til å møte problemene som avgjør om de sender oss i kjellern, eller om vi klarer å si «pyttsan», klappe støv av hendene. Får du til det? Klarer du å være lett til sinns faktiske tenker at dette ordner seg, og at du med letthet fortsetter dagen uten å la deg vippe av pinnen? Det ville vært en deilig følelse!

Yoga kan være ditt verktøy for å ha mer flyt og suksess i livet

Vi kan ikke gi deg hele oppskriften på din suksess her, men vi gir deg yoga. Og her har vi tatt med et utvalg yogatimer (video) under her, med ønske om å løfte deg og ditt liv nærmere din drøm.

Yoga er et unikt verktøy som vil styrke deg i livet generelt, i din søken etter å ha mer flyt som skaper de gode følelsene av hverdagsglde. Det være seg på jobb, i forhold, i idrett, i en helt vanlig hverdag eller i møte med utfordringer som gir deg klump i magen.

Denne videoen fra Christian Andvig skaper flyt i kroppen og en «mental massasje» som påvirker tanker og følelser positivt.

Denne videoen fra Karina Eline Kibsgård er en yoga-klasse som utfordrer styrke, øker fleksibilitet og balanserer hele kroppen.

Denne videoen fra Anne Simone Kensho gir jording, reduserer stress, skaper mental klarhet og åpner for kjærligheten.

Løs opp – skap forandring!

Fordi tanker og følelser påvirker hvordan vi oppfatter en situasjon og hvordan vi agerer eller reagerer, vil det å løse opp i kropp og tankemønster også være med å skape en positiv forandring i livet vårt.

 

Hell og lykke fra oss i YogaFarm-crewet, vi heier på deg!

 

Likte du dette? 🙂 Del dette med venner og familie!

Forfatter:

Anne Simone Kensho

Anne Simone Kensho

Fortell vennene dine om dette! Del her:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Andre relevante innlegg