Yoga for å rense kroppen

Forskning vs gammel kunnskap

Yoga er utviklet over tusner av år med mål om å ta vare på kropp og sinn. Yogaøvelser som har kommet til ved fordi det «føltes godt på kroppen», har i nyere tid fått dokumentert sin virkning gjennom studier og forskning.

Dette gjelder også detox, altså det å rense kroppen. Alle Levende organismer, inkludert oss mennesker, har en iboende og naturlig evne til å skille ut avfalsstoffer. Dette er kroppen konstruert og programert til, og det skjer helt av seg selv. Men av og til går det ikke helt slik det skal, og avfalsstoffer hoper seg opp. Da blir vi syke, slappe, mer stive eller kan bli humørsyke.

Vi kan gjøre forskjellige ting for å hjelpe kroppen igang igjen. Yoga er en av dem.

Vi har flere yogaprogram her på YogaFarm som er spesielt tilpasset rens av kropp og sinn. Her er tre av dem:

Hvilket program bør du velge?
Yin Yoga programmet passer for alle, nybegynnere og deg som er sliten eller utbrent.
Yoga for detox, fordøyelse og hormonbalanse er Sivananda Yoga med litt høyere nivå, og passer for deg som har gjort litt eller mye yoga før.
Meditasjonen passer alle, og er fin å gjøre i tillegg til det yogaprogrammet du har valgt.

Kom i gang!
Lag deg en plan, og sett av tid på kalenderen. Da blir det gjort. En gang i uken er bra. To ganger i uken er supert. Tre ganger i uken vil gjøre at du merker en forskjell ganske raskt. Gjør progmmet ditt hver dag i 40 dager, og du vil merke en hel liten transformasjon.
Namasté!

 

Var dette nyttig?  🙂  Del med venner og kjente!

Forfatter:

Picture of Anne Simone Kensho

Anne Simone Kensho

Fortell vennene dine om dette! Del her:

Andre relevante innlegg