Morgendrikk med vitamin-kick

Mange har spurt meg hva jeg gjør for holde energien oppe og for å «holde meg ung». For meg har det blitt en livsstil, og det er mange små ting jeg gjør, nesten hver dag.

Her er ett av tipsene mine:
Start dagen med en body & brain vitamin-kick! Denne herlige drikken gir energi til hjernen, klarhet til tankene, glød til huden, næring og helse til kroppen. Den stryker helsen på alle plan, og demper indre stress som kan oppstå ved vitaminmangel. Du synes kanskje den likner på kaffe?
Men det er ikke kaffe, det er en juice.

Body & brain kick, en morgen-drikk som rocker!

Drikk den før frokost, eller mellom frokost og lunsj.

Kyani-juicen inneholder en bombe av vitaminer, mineraler og plantestoffer

Disse kommer fra hele, kaldpressede frukter, grønnsaker, urter, bær og kjerner. Denne slår alt jeg har prøvd og lært om av kosttilkudd. Den regnes som mat og ikke som tilskudd, da det ikke er uttrekk av enkeltvitaminer, men hel mat som er presset til juice og konsentrert ved osmose. Dermed får vi med alle plantenæringsstoffene i tillegg! Visste du at plantenæringsstoffene er noe av det viktigste for at du holder deg frisk, slank og «ung»? Kyani-juicen inneholder vitamin A, E, K, C, D, flere B-vitaminer, B-12, sink, choline, det høyeste innholdet av antioksidanter vi kjenner til, for å nevne noen.
Dette er blant annet bra for

 • øynene
 • huden
 • hår
 • negler
 • fordøyelsen
 • energi
 • immunsystemet
 • nervesystemet
 • hjernen
 • blodårene
 • metabolismen/stoffskifte
 • beinbygning
 • synet
 • og for å holde øynene klare

Greens – en enkel måte å få i deg din dagsdose med grønt!

Greens er tørkede, oppmalte grønnsaker m.m. i pulverform. Greens finnes i mange varianter og ulike sammensetninger. Jeg varierer mellom UDO´s choice og hvetegress, fordi de er mine favoritter. Det finnes mange typer greens som inneholder en rekke forskjellige grønnsaker, frø, bær og urter, og det er bare å velge en du liker.

Greens gir deg en mer basisk kropp og spiller på lag med Kynai-juicen.

Greens har en rekke effekter og de har et høyt innhold av mineraler i tillegg til vitaminene. Kroppen og hjernen trenger mineraler for å fungre normalt. Det er godt for hjertet, blodårer, energinivå, hud, immunsystem og mange av de samme effektene som under Kyani-juicen. Kyani-juicen og greens spiller på lag, og skaper merverdi for hverandre. I tilegg gir greens klorofyll som gjør kroppen mer basisk. Problemet vi i vesten har idag er at vi har for surt vev og blod, og der det er for mye syre blir det lett oppblomstring av sykdom forårsaket av bakterier, virus og sopp. Greens er med på å holde dette i sjakk.

Eplejuice til alle annlednigner!

En god eplemost med høy kvalitet har kun rundt 10% sukkerinnhold, smaker fortreffelig og er full av næring. De gir en god smak på blandingen, hjelper opptaket av greens, og gir energi til hjernen. Fås i de fleste dagligvarebutikker.

Naturlig vitamin E – en hellig kilde til skjønnhet og helse

I tillegg til «kaffen» tar jeg E-vitamin av merke «Sunset». Dette fantastiske vitaminet har et titalls viktige funksjoner i kroppen, og overgår Omega 3 en høy gang. Men begge er fine å få i seg, så jeg fortetrekker Kynai sin Sunset, fordi den inneholder både E-vitamin og Omega 3. Kyani bruker naturlig E-vitamin (det er svært viktig!) og i riktige doser. E-vitamnin er viktig for normal funksjon av:

 • nervesystemet
 • hjernen
 • holder huden smidig
 • motvirker tidlig aldring og rynker
 • den er viktig for hjerte og kretsløp, sies å forebygge kreft
 • viktig for sunne og sterke tenner og knokler
 • forebygger blodpropp og virker som en «rens» for blodårene
 • E-vitamin motvirker at andre fettstoffer harskner i kroppen (og danner plakk som tetter blodårene).

 

Fotballaget

Vitaminer og mineraler spiller på lag i kroppen. Det er slik at vi må ha en rekke av dem tilstede samtidig for at de skal en en effekt. Hvis vi bare tar en vitamin eller ett mineral og mangler en eller flere andre, blir det som å kun ha en haug med keepere på fotballbanen, det blir ikke seier av et slikt oppsett! Eller som å kjøpe mørtel og ikke blande den med vann før du skal mure. Eller som å bake kake og kun ha i hvetemel. (Ok, du har skjønt det 😉
Nei, vi må ha alle ingrediensene skal det blir futt og fart, og kroppen trenger alle vitaminene og mineralene samtidig.

Derfor har jeg satt sammen denne krutt-drikken av en morgen-«kaffe», slik at kroppen får påfyll av optimal næring og hjernen får energi allerede før frokost.

 

Her får du tak i ingredisensene:
Kynai-juice og E-vitamin med Omega 3: Kyani…
Greens:  Alle helsekostbutikker og glere steder på nett. Her er to steder på nett:   Soma…    I am pure…

Gjør denne styrkedrikken til den del av din morgenrutine, sammen med frokost, tannpuss og dusj. Så gir du seg selv mer vitalitet og skjønnhet som kommer innenfra.
– Hjertlig hilsen Anne Simone

energi - nettyoga - yogamagasinet - anne simone - styrkedrikk -

 

Var dette nyttig?  🙂  Del det med venner og kjente!

Forfatter:

Anne Simone Kensho

Anne Simone Kensho

Fortell vennene dine om dette! Del her:

Andre relevante innlegg

Kontakt oss

kundeservice@yogafarm.no

Følg oss på sosiale medier:

YOGAFARM AS – Org nr 924 958 138 – Salgsbetingelser