Yogafestival på Nøsen

Norges Yogafestival arrangeres på Nøsen Fjellhotell fra 24. – 30. juli 2015.

Nøsen Fjellhotell, Nøsen Yoga, Alexsander Medin, norges yogafestival, yoga på nett, yoga online, yogafarm, nettyoga, yoga, Nøsen er et gammel fjellhotell med aner tilbake til 1888. Det var et av de første høyfjellshotell som ble bygget i Norge. Stedet ligger på 900 meter i praktfulle omgivelser med en fantastisk utsikt.

Hotellet har nå to yoga studioer, konferansesaler, matsaler, og flotte fellesarealer. Alle rom har god standard med dusj og toalett.

Festivalen er en hyllest til yoga i hverdagen og hvordan man integrerer en daglig praksis som gir større klarhet, ro, velvære, innsikt og fremmer større livslyst.

Det finnes mye å glede seg over i Norge. God Yoga og praktfull natur. Begge beriker hverandre!

Dagene har en fast struktur med mange klasser, men det er frivillig hvilke klasser og foredrag man ønsker å ta del av. Hver morgen begynner med meditasjon, fortsetter med fysiske yoga øvelser og forskjellige pusteteknikker før frokost. Så blir det Vedic og Klassisk Sanskrit, etterfulgt av forelesninger innen klassisk yoga og buddhistisk filosofi. Etter lunsj er det tre times pause før klasser i Acro Yoga, Myk Yoga og Jivamukti Yoga. Før middag vil det alltid være et foredrag eller en debatt. Etter middag avsluttes kvelden med meditasjon, dans eller en tur under stjernehimmelen.

norges yogafetival, yogafarm, nettyoga, festivalpass, rabatt på festival, yogafestival, nøsen yoga,Norges Yogafestival arrangeres av den anerkjente norske yogalæreren Alexander Medin på Puro Yoga. For deg som ønsker å fordype deg mer i yogaen, prøve ulike yogaformer og lære mer om filosofien er dette en perfekt anleding å neste steg. Du kan lese mer om festivalen her…

Som medlem på YogaFarm får du rabatt på festivalbilletter. Velg om du vil bli med 3 dager eller hele uken. Billetter kjøper du her…

På vegne av Alexsander ønsker vi deg hjertelig velkommen!

Hvem kjenner du som kanskje vil vite om dette? Del med venner og kjente! 🙂

Tekst og bilder er brukt etter avtale med Alexander Medin.

Forfatter:

Anne Simone Kensho

Anne Simone Kensho

Fortell vennene dine om dette! Del her:

Andre relevante innlegg