Nå er det endelig du som bestemmer!

Med begeistring og entusiasme kan vi endelig lansere denne flotte yogasiden!

Nå er det slutt på sløse bort tid på å komme deg til og fra trening, treningstimer du ikke rekker, dyre medlemskap du sjelden bruker eller mangel på et yogatilbud der du bor. Mange har det som deg, og nå gir nettyoga.no deg helt nye muligheter.

Med nettyoga.no har du et nettbasert yogastudio tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Og du kan ta oss med deg overalt!
Introduksjonsvideoer gir deg raskt den kunnskapen du trenger for å sette igang dersom du er nybegynner.
Vi har et variert utvalg av treningsvideoer, og nye blir lagt ut hver måned.

Spennende blogginnlegg skal gjøre din hverdag enda mer fornøyelig, så skriv deg på nyhetsbrevet vårt og bli venn med oss på Facebook. Da holdes du oppdatert om innlegg som kommer.

Enten du ønsker mer tilstedeværelse i hverdagen, trening, smidighet, bedre helse, indre ro, mer kreativitet eller å nå mer av ditt fantastiske potensial så er yoga og meditasjon unike verktøy for å komme i mål.

Siden er enkel å bruke, og medlemsprisen kun 79,- kr/mnd, og du kan starte treningen med en gang. Og vi har ingen bindingstid!  Bli medlem her.

Vi legger oss på en kreativ linje, og finner stadig nye måter å bruke yoga for å få øke energi og hverdagslykke, så her kan du forvente deg mange hyggelige overraskelser. Her skal det finnes et godt og variert utvalg av yogatimer for alle. Enten du er over 70 og gjør yoga på stol, eller du er ung og sterk og bretter kroppen sammen på gulvet, så har vi noe for deg. Her er det bare å følge med!

Og det er mye enklere å gjøre yoga på nett enn du tror. Våre instruktører guider deg enkelt og elegant igjennom timene. Det er bare å nyte reisen!

Kombinerer du yoga- og meditasjonsvideoene med råd om kosthold, livsstil og annet fra bloggen vil du merke økt energi, mer velvære, mer tilstedeværelse og glede i hverdagen. Kroppen vil kjennes lettere, sterkere og mer vital, og sinnet vil være mer harmonisk og med en følelse av generell ro og trygghet. Du blir ikke så lett vippet av pinnen lenger. Du står stødigere i alle situasjoner.

Velkommen til yoga når og hvor du vil!

 

Forfatter:

Picture of Anne Simone Kensho

Anne Simone Kensho

Fortell vennene dine om dette! Del her:

Andre relevante innlegg